menusearch
mehnavaz.com

راهنمای سفر به استان فارس

سایت مهنواز در حال تکمیل اطلاعات جاذبه های گردشگری استان ها است
این سایت به فروش می‌رسد. با ایمیل mehnavaz@gmail.com در ارتباط باشید
مرجع تخصصی گردشگری و مهمان نوازیآگاهانه و با اخلاق سفر کنیم
جستجو
ورودعضویت
راهنمای سفر به استان فارس
مرکزشیرازمساحت۱۲۲٬۶۰۸ کیلومترمربعجمعیت۴٬۸۵۱٬۲۷۴ نفرتعداد شهرستان36زبانفارسی، ترکی، عربیآب و هواسه گونه کوهستانی، معتدل و گرم
نام های دیگر :پارسه، پارسیس

استان فارس یکی از استان‌های ایران است که در بخش جنوب این کشور واقع شده‌است. و از شمال به استان های اصفهان و يزد، از غرب به استان های بوشهر و کهگيلويه و بوير احمد، از جنوب به استان هرمزگان و از شرق به استان کرمان محدود است. بر اساس تقسیمات کشوری سال ۱۳۹۹ خورشیدی، استان فارس به ۳۶ شهرستان، ۹۴ بخش و ۱۱۴ شهر تقسیم شده‌است. مرکز استان فارس، کلانشهر شیراز است که بر طبق برآورد، پرجمعیت‌ترین شهر این استان و پنجمین شهر پرجمعیت کشور محسوب می‌شود. استان فارس با وجود جاذبه‌های متعدد فرهنگی، تاریخی، طبیعی و مذهبی، یکی از مراکز مهم گردشگری ایران است. منطقه فارس از گذشته های بسیار دور میزبان ساکنان آریایی اش بوده است. در چند هزار سال پیش، در این ایالت اقوام بومی این سرزمین به ویژه ایلامیان سکونت داشته‌اند که از آنان آثار زیادی در گوشه و کنار فارس بر جای مانده‌است که نشانگر این است این ناحیه ناحیه‌ای آباد و فرهنگی بوده‌است. پارس ها مردمانی آریایی نژاد بوده‌اند که مشخص نیست از چه زمانی به فلات ایران آمده‌اند. اماکن باستانی نظير تخت جمشيد، پاسارگاد، نقش رستم، نقش رجب، شهر استخر و ظروف سفالي پر نقش و نگار درتپه هاي پيش از تاريخ، آثار معماري بس زيبا و شگرف، صدها مسجد، برج و بارو و ساير آثار به دست آمده در کاوشهاي علمي، گواه اين مطلب است که فارس يکي از کهن ترين مراکز تمدن بشری مي باشد. در استان فارس بالغ بر 2800 اثر ثبت شده تاریخی وجود دارد که آثار تاریخی نظیر تخت جمشید، پاسارگاد، باغ ارم به ثبت جهانی رسیده اند.

بزرگنمایی تصویرنقشه شهرستان های استان
برترین جاذبه های گردشگریاستان فارس
مشاهده بیشتر
نقشه راهنمایاستان فارس
دانشنامه
گردشگری پایدار _ Sustainable Tourism _ به این معناست که صنعت گردشگری در عین سوددهی اقتصادی و اجتماعی، کمترین تاثیر مخرب را بر تاریخ و فرهنگ جامعه میزبان و همینطور محیط زیست داشته باشد و در حفظ و بهبود وضع آن تلاش کند.
رفتن به بالا
بستن
ورود به مهنوازورود به مهنواز
کد امنیتی :کد امنیتی
می خواهید ثبت نام کنید ؟
عضویت